Sign Up!
Login
Welcome to Test-paper.info
Sunday, February 26 2017 @ 03:56 AM CST
 Forum Index >  Test Paper Related >  Primary 5 Matters
 maths
   |  Printable Version
By: achieve_goal (offline)  Thursday, March 22 2012 @ 07:38 AM CDT (Read 780 times)  
achieve_goal

1 st problem

2 digital cameras cost as much as printers. A school paid $27600 for


8 digital cameras and printers. what was the cost of each digital

camera?



2nd, problem,

A school bought some files. These files were shared equally among 45 teachers.


9 of them gave all their files to the rest of the teachers, As a result, the rest of the


teachers received 5 more files each.How many files dud the school buy?


please help me.

Forum Regular Member
Regular Member

Registered: 09/14/11
Posts: 102

Profile Email    
   
By: mathsmother (offline)  Saturday, March 24 2012 @ 05:13 AM CDT  
mathsmother

2nd problem:

A teacher received 5 more files. 45 - 9=36,which is the number of techers who got 5 more files.36 x 5=180, which is the total number of files the nine teachers gave away.180/9=20,which is the number of files each teacher got originally. So, 45x20=900, which is the number of files the school bought.

Ans:900

Forum Newbie
Newbie

Registered: 02/24/12
Posts: 1

Profile Email    
   


 All times are CST. The time is now 03:56 am.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic w/ New Post Sticky Topic w/ New Post
Locked Topic w/ New Post Locked Topic w/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content