Hey <sundarshoba>,

Following are my worked solutions:

Q1.

In 1 day,

(A + B ) = (1/9)puzzle -- (1)

(B + C) = (1/3)puzzle -- (2)

(C + D) = (1/4)puzzle -- (3)

(1)-(2):

(A - C) = (1/9) - (1/3) = -(2/9) -- (4)

(4)+(3):

(A + D) = - (2/9) + (1/4) = (1/36)puzzle

(A + D) will take 36 days to complete 1 jigsaw puzzle.

Hence, it will take (A + D) **72 days** to complete 2 jigsaw puzzles.

=======

Q2.

Amt collected for orchids (o):

(703 - 437) ÷ 2 = 133

Amt collected for Roses (R):

133 + 437 = 570

3u (R) = 570

1u (R) = 570 ÷ 3 = 190

the same 1u (O) = 133

Difference in amt collected for the same 1u of flowers:

190 - 133 = 57

Given a stalk of rose (R) cost $1.50 more than a stalk of orchid (O), we have ...

5700 ÷ 150 = 38

Hence, this 1u of flowers --> 38

Cost of 1 stalk of orchid (O):

133 ÷ 38 = **$3.50**

=======

Trust the above helps.

Do let me know again if these are different from your Answerkey, or if there's further clarification.

Cheers,

Edward